Mobiele houtzagerij bij u op locatie

Met onze mobiele houtzagerij komen wij naar u toe. Hiermee volgt De Plankenman een efficiënte werkwijze voor een duurzaam product.
Heeft u een vraag?
Op locatie gezaagd

De Plankenman brengt de houtzagerij naar u

De houtzagerij waar wij mee werken is een (Mobiele) Woodmizer LT-40 uit het bouwjaar 2021. Deze machine is uitgerust met een zaagdikte computer.
Hier kunnen we de maten invoeren zodat er snel en efficiënt gewerkt kan worden en het rest afval tot het minimale word beperkt. Met deze machine kunnen wij op (bijna)iedere locatie uw stammen verzagen tot planken en balken. We komen met de zaag naar de stammen toe, waardoor er geen transport van de stammen nodig is. U bepaalt zelf wat u uit de stam gezaagd wilt hebben. Planken en balken in iedere gewenste dikte. Hoe mooi is het om uw eigen stammen te laten verzagen om er zo een prachtig duurzaam eindproduct van te kunnen maken. Wij kunnen stammen verwerken van ca 6300 mm lengte en ca 900 mm doorsnede. Bent u enthousiast geworden en heeft u vragen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u een mooi project? Deel het met ons

Wij gaan graag met u in gesprek om uw project te bespreken en uw dromen waar te maken!
Bespreek uw project
Bel mij terug

Hoe kunnen wij u bereiken?

Bent u enthousiast geworden en heeft u vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Vul het onderstaande formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Contact

Adres

Rick Otterspeer,
Lageweg 12,
2935 CE Ouderkerk aan den IJssel
Telefoonnummer

0618491193 - Whatsapp

Over ons

De Plankenman

is een mobiele houtzagerij die zich breed inzet rond de verwerking van hout.
Copyright © 2021 De plankenman
Kvk nummer: 69592675
crossmenu