Mobiele houtzagerij: professionele zaagdiensten bij u op locatie

Altijd een perfecte snede met onze mobiele houtzagerij
Lees verder
Mobiele Houtzagerij Wood-Mizer verzaagt een stam
Elk project is uniek!

Mobiele houtzagerij met een passie voor duurzame houtverwerking

Mobiele Houtzagerij De Plankenman zaagt uw hout snel en eenvoudig bij u op locatie. Het verzorgen van transport is niet langer nodig, en ook andere voorbereidende werkzaamheden zijn minimaal. Wij komen namelijk met de mobiele houtzagerij naar u toe en zagen uw hout met zorg en precisie. Wij maken gebruik van 2 verschillende mobiele zagerijen waardoor wij bij ieder project snel en efficiënt kunnen werken, zelfs in moeilijke situaties.

Hoeven de boomstammen niet direct op locatie te worden verzaagd tot het gewenste eindproduct? Wij kunnen de stammen verwerken ter voorbereiding van het transport. Met behulp van de mobiele boomzagerij kunnen we de omvang en het gewicht van boomstammen drastisch verminderen, waardoor het transport gemakkelijker en veiliger wordt.

Met onze geavanceerde Woodmizer zaagmachine zagen wij het hout tot op de millimeter nauwkeurig in de door u gewenste maten. Dankzij de zaagdiktecomputer krijgt u de perfecte snede. Ieder keer weer. Als klant kunt u het gehele proces volgen en indien nodig wijzigingen maken. En doordat er geen hout wordt getransporteerd, bespaart u op kosten en tijd. Daarnaast kunnen wij ook op lastige plaatsen zagen zonder dat er een kraan aan te pas hoeft te komen. Ook dit bespaart weer de nodige inspanningen en tijd.

De mobiele houtzagerij wordt ingezet bij projecten voor aannemers, bosbouwbedrijven, timmerbedrijven en meubelmakers. Maar ook particulieren kunnen ons natuurlijk contacteren om te helpen bij het (ver)zagen van hun boomstammen. Bij particuliere opdrachten verzorgen wij

Of we nu bomen verzagen voor verwijdering na stormschade of om klanten te helpen bij het opruimen van boomstammen op hun terrein, onze mobiele houtzagerij is geschikt voor de klus. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Als mobiele houtzagerij kunnen wij op locatie komen zagen maar wij bieden ook de mogelijkheid om uw stammen bij ons op locatie te laten zagen. Neem vrijblijvend contact op en wij vertellen u graag meer over onze mobiele houtzagerij.

Voordelen van mobiele houtzagerij De Plankenman

Flexibiliteit icoon

Flexibiliteit

Of klanten nu hun bomen ter plaatse willen laten zagen of deze willen brengen naar De Plankenman – wij passen ons aan, aan de wensen van de klant.

Tijdsbesparing icoon

Tijdsbesparing

De Plankenman’s mobiele houtzagerij met zaagdiktecomputer maakt het mogelijk om snel en efficiënt te werken op locatie. Dit bespaart niet alleen tijd bij het vervoeren van de stammen, maar ook in het zagen zelf.

Hoge kwaliteit eindproduct icoon

Hoge kwaliteit eindproduct

Door het gebruik van de zaagdiktecomputer en het zaagproces op locatie, kan De Plankenman een hoge kwaliteit eindproduct bieden. Het hout zal perfect recht zijn en er zal minder afval zijn, waardoor klanten geld besparen.

Heb jij een mooi project? Deel het met ons

Wij gaan graag met u in gesprek om uw project te bespreken en uw dromen waar te maken!

Bespreek uw project
Een voorbeeld van een boom verzaagt to een eetkamertafel

Een passie voor duurzame hout verwerking

In onze zagerij zetten wij ons in voor duurzaamheid en milieu. Hout is niet alleen een prachtig natuurproduct met een unieke uitstraling, het is ook al eeuwenlang bekend als een milieuvriendelijk, duurzaam en betrouwbaar materiaal.

Hoe mooi zou het toch zijn om ervoor te zorgen dat er geen bomen meer in verbrandingsovens belanden en er daardoor CO2 vrijkomt? In plaats daarvan kunnen we het hout versnijden en er allerlei mooie producten van maken, waardoor we CO2 opslaan. Op die manier werken we samen aan een beter milieu.

Neem contact op

Mobiele houtzagerij diensten

Onze mobiele houtzagerij service is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar de perfecte zaagsnede. Onze mobiele zagerij stelt ons in staat om ter plaatse hout te zagen en de exacte maat en vorm te leveren die u nodig heeft. Wij kunnen verschillende soorten hout zagen, waaronder zachthout, hardhout en exotische houtsoorten. Onze mobiele zagerij is perfect voor elke klus, groot of klein. We werken snel en efficiënt werken en zorgen ervoor dat uw stammen op de juiste manier worden verwerkt.

Of we nu bomen omzagen voor verwijdering na stormschade of om klanten te helpen bij het opruimen van boomstammen op hun terrein, onze mobiele houtzagerij is geschikt voor de klus. Dankzij de grote zaagcapaciteit (tot 90 centimeter breed) van onze mobiele zagerij, kunnen we de omvang en het gewicht van boomstammen drastisch verminderen, waardoor het transport gemakkelijker en veiliger wordt.

Bovendien besparen we door het gebruik van onze mobiele zaagmachine veel tijd en moeite én kunnen we bomen zagen op plekken waar een kraan niet kan komen. Als u behoefte heeft aan deskundige hulp bij het verwijderen van een boom uit uw tuin of van uw terrein, neem dan contact met ons op.

Soorten hout die wij op locatie kunnen zagen

Wij kunnen een grote verscheidenheid aan houtsoorten zagen waaronder zachthout, hardhout en exotische houtsoorten. Onze mobiele zagerij stelt ons in staat om ter plaatse te zagen zodat u de perfecte zaagsnede voor uw project krijgt. Wij zagen planken op maat van eiken, douglas en lariks hout. Uiteraard zijn alle type bomen geschikt om door ons te laten verzagen. Van redwood tot teak of hardhout, zachthout en exoten, onze mobiele houtzagerij kan elk type hout aan dat u nodig heeft.

Tot op de milimeter een perfecte zaagsnede

U wilt een boomstam laten zagen tot planken? De Plankenman beschikt over een compacte Woodmizer-LT40 die gemakkelijk op locatie kan worden ingezet. Dit bespaart tijd en kosten voor het transport van de stammen. Wij komen ter plaatse met onze mobiele houtzagerij, de Woodmizer LT40, om tot op de millimeter de perfecte zaagsnede te realiseren.

Deze robuuste en duurzame machine is wereldwijd een van de meest gebruikte productiezagen. Met behulp van een zaagdiktecomputer kunnen wij op de milimeter een boomstam in planken en balken zagen. Dankzij de hoge precisie van onze zaag weten we een maximale opbrengst van planken en balken uit de boomstam te halen. Dit betekent meer hout en minder restproduct. Wij kunnen stammen verwerken van 6300 mm lengte en 900 mm doorsnede.

U bepaalt zelf wat u uit de stam gezaagd wilt hebben. Hoe mooi is dat om van uw eigen stammen een mooi eindproduct te maken. U geeft ons de specificaties en wij gaan aan het werk voor de perfecte zaagsnede. Elke plank weer.

Alle voordelen op een rij:

  • De Plankenman beschikt over een compacte Woodmizer-LT40 die gemakkelijk op locatie kan worden ingezet. Dit bespaart tijd en kosten voor het transport van de stammen.
  • De mobiele houtzagerij van De Plankenman is uitgerust met een zaagdiktecomputer, waardoor zeer nauwkeurig en efficiënt kan worden gewerkt.
  • Minder afval zal zijn en dat de zaagsneden perfect recht zijn, wat resulteert in een hogere kwaliteit eindproduct.
  • De Plankenman biedt een flexibele dienstverlening waardoor zowel bedrijven als particulieren gebruik kunnen maken van onze expertise en diensten.
  • Klanten hebben de mogelijkheid om hun stammen op locatie te laten zagen of om deze te brengen bij De Plankenman voor het zagen.
Neem contact op

Voor ieder project een mobiele houtzagerij die de klus kan klaren

Woodmizer LT40: Productiezaag op locatie

Voor het verwerken van boomstammen tot houten balken en planken hanteren wij de WoodMizer LT40. Dit is onze productiezaag waarmee wij voor onze klanten, zowel bedrijven als particulieren, op locatie de perfecte zaagsnede verzorgen.

Mogelijkheden:
Maximale zaaglengte: 6300mm
Maximale zaagbreedte: 720mm
Maximale stamdiameter om te verwerken: ca. 900 tot maximaal 1000mm

Hud-Son Oscar 52: De grootste mobiele houtzagerij van Nederland

Heb jij een bijzonder project? Of heb je grote boomstammen die verwerkt moeten worden op locatie? Wij komen met onze Hud-Son Oscar 52 bij u langs. Met deze zaagmachine heeft De Plankenman een zaagmachine in huis die de grootste klussen aankan. Uniek in Nederland en gebouwd om grote boomstammen te kunnen verwerken die de standaard mobiele houtzagerijen niet kunnen verzagen. Leuk om te weten: wij gebruiken deze zaag o.a. om een boomstamtafel op maat te zagen.

Mogelijkheden:
Maximale zaaglengte: 7400mm
Maximale zaagbreedte: 1230mm
Maximale stamdiameter om te verwerken: tot maximaal 1230mm

Elk project is uniek!

Hoe kunnen wij u helpen?

Bent u enthousiast geworden en heeft u vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Vul het onderstaande formulier in en wij mailen of bellen u zo snel mogelijk terug.