Exclusieve houtbouw

Exclusief, uniek en volledig op maat. De Plankenman verzorgt high-end buitenverblijven en meer!
Heeft u een vraag?
Elk project is uniek!

De Plankenman werkt enkel met natuurproducten. Duurzaamheid is dan een MUST

Naast dat hout een enorm mooi natuurproduct met veel uitstraling is, heeft het zich ook al eeuwen bewezen als een milieuvriendelijk, duurzaam en een betrouwbaar product.

Hoe mooi is het om er voor te zorgen dat een stam niet in de verbrandingsoven terecht komt waardoor er co2 verloren gaat, maar om het hout te verzagen en er van allerlei mooie producten van te maken, en zo co2 op te slaan. Zo zorgen we samen voor een beter milieu. Meer bouwen minder uitstoten.

Wij werken ook in opdracht van gemeente’s en instantie’s. Bent u geinteresseerd in 1 van onze diensten of producten?

Houtsoorten

Een veel gebruikte houtsoort is inlands eiken, Een duurzame houtsoort waar veel Eiken constructies/bijgebouwen en overkappingen van gemaakt worden, en zelfs tafels, badkamermeubels, vensterbanken etc.

Met zijn enorm mooie structuren en vlamtekeningen is eiken ook nog eens een harde en duurzame houtsoort

Ook werken we met Douglas, Dit word veelal toegepast voor tuinhuizen, veranda’s, overkappingen en hout voor in uw tuin. Ook Douglas is een duurzame, goed te verwerken houtsoort waar u ook jaren plezier van zult hebben

Buiten deze bekende houtsoorten om hebben wij ook diverse verschillende soorten stammen liggen. Zoals kersen, taxus, iep, acacia, ceder, populier, etc iedere boom heeft zo zijn voordelen.

Bent u op zoek naar een specifieke plank of stam, Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Heb jij een mooi project? Deel het met ons

Wij gaan graag met u in gesprek om uw project te bespreken en uw dromen waar te maken!

Bespreek uw project
Elk project is uniek!

Hoe kunnen wij u helpen?

Bent u enthousiast geworden en heeft u vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Vul het onderstaande formulier in en wij mailen of bellen u zo snel mogelijk terug.