Exclusieve houtbouw

Elke plank is uniek en dat geldt ook voor uw project. Dat verdient maatwerk!
Heeft u een vraag?
Elk project is uniek!

De Plankenman HEEFT OOG VOOR UW WENSEN

Het liefste wat wij doen is om vanuit een boomstam het door u gewenste eindproduct te realiseren.

Doordat wij zelf de stammen verzagen zijn de lijntjes kort en de communicatie helder. Nadat de stammen verzaagd zijn verzorgen wij het droogproces van het hout, om er vervolgens een mooi eindproduct met een ambachtelijke uitstraling van te maken. U kunt denken aan eiken constructies, buiten verblijven, garages overkappingen, maar ook aan boomstamtafels, vensterbanken, badkamermeubels, interieur timmerwerk, etc. Alles kan naar uw wensen op maat gemaakt worden. De ideeën zijn eindeloos, Het HOUT nooit op.

Heeft u zelf een stam waar u zelf iets moois van wil (laten) maken, dan bent u bij deplankenman aan het juist adres. Wij kunnen voor u de stam verzagen, laten drogen, en verzorgen alle voorkomende houtbewerkingen zodat u van uw eigen hout een fantastisch eindproduct krijgt. Vraag gerust geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Heb jij een mooi project? Deel het met ons

Wij gaan graag met u in gesprek om uw project te bespreken en uw dromen waar te maken!

Bespreek uw project
Elk project is uniek!

Hoe kunnen wij u helpen?

Bent u enthousiast geworden en heeft u vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Vul het onderstaande formulier in en wij mailen of bellen u zo snel mogelijk terug.